Tekening in opdracht

Ben je op zoek naar iemand die een tekening voor je kan maken, dan ben je bij mij aan het goede adres! Een tekening is altijd persoonlijk en geeft extra veel waarde aan uitnodigingen, geboortekaartjes en trouwkaartjes. Ook is een tekening op zichzelf al een heel mooi cadeau om te geven aan iemand.

Heb je persoonlijke wensen voor de tekening? Wil je de tekening graag in kleur, of juist zwart wit? Ik teken wat jij graag wilt, geef vooral details door die je belangrijk vindt voor op de tekening.

Ik werk vaak op een formaat tussen A3 en A4. Altijd op mooi stevig aquarel papier. De schets maak ik met potlood, als deze goedgekeurd is, dan ga ik de tekening uitwerken met pen en desgewenst kleur (aquarel).

Als je meer wilt weten, stuur mij dan geheel vrijblijvend een appje of een mailtje via contact.

Wil je meer informatie?
Stuur mij een bericht via Contact